Početna » Zabava » Priredi sam(a) sebi pristupačno i kreativno venčanje

Priredi sam(a) sebi pristupačno i kreativno venčanje

Ljubav je večita inspiracija, večiti pokretač.

Za mnoge je venčanje prava bajka, najlepši ali i najstresniji dan.

Većina mladenaca želi da njihovo venčanje bude posebno, upamćeno, originalno, prepričavano… Težnja za novim idejama, želja za inovativnošću, originalnošću.

Pogledajte kako jednostavno, bez mnogo truda, špartanja i obilazaka prodavnica možete kupiti sve za vaše čarobno venčanje.

Venčanica

San svake male devojčice je da bude princeza iz bajke, obučena u divnu belu venčanicu.

Da li izabrati klasičnu venčanicu?
Venčanicu modernog kroja ili romantičnu haljinu? To morate da odlučite same, a ja ću se potruditi da vam malo pomognem. -> Venčanica, Klasična venčanica, Svečana haljina

Rukavice

U zavisnosti od modela i boje vaše venčanice, odaberite odgovarajuće rukavice i delujte otmeno i zavodljivo. -> Čipkane rukavice, Elegantne rukavice

Nakit

Nakit je neophodan detalj koji daje završnu tačku, ali i glamurozan izgled. Prsten je po nekima obavezan detalj, ogrlica ostavlja utisak elegancije, a minđuše svečanosti i prefinjenosti. Na vama ostaje da izaberete ono što najviše volite. -> Prsten, Ogrlica, Minđuše, Elegantne minđuše, Biseri.

Tašnice, Cipele i Šminka

Svaka dama koja neguje ženstven stil je poznata po elegantnoj tašni, a mlada po maloj svečanoj tašnici koja će samo upotpuniti njenu eleganciju, lepotu i dati  joj na prefinjenosti. -> Mala torba, Tašnica

Bele, bež, od satena, sa mašnicama, cirkonima….izaberite same  i zakoračite sigurno i podignute glave. -> Elegantne cipele, Jednostavne bele cipele.

Da bi vaša šminka dobila puni sjaj, bitno je da ona bude dobro uklopljena u celokupan veličanstven događaj. Fatalni pogled i blistave usne će vam pomoći da se na dan svog venčanja osećate još lepšom i privlačnijom. -> Senke, Rumenila, Ruž.

Nećemo i ne smemo da zapostavimo buduće mladoženje. Kao što bajka  bez prinčeva nije prava bajka, tako i oni, ako tog dana ne zablistaju, nestala bi čarolija bajkovitog venčanja.

Odela i košulje

Mnogi se opredeljuju za već proverenu kombinaciju, crnu boju odela  sa belom košuljom, koja  je za mnoge simbol elegancije i svečanosti.

Ako želite da eksperimentišete sa bojama  i da pokažete i drugu stanu vaše kreativne ličnosti, nemojte se ustručavati. Slobodno, sa stilom i bojom pokažite vaš stav i optimizam. -> Odelo sa prslukom, Sivo odelo, Tamno sivo odelo, Elegantno odelo, Bela košulja.

Manžetne

Većina muškaraca ovaj ukrasni detalj prvi put stavlja na dan sopstvenog  venčanja. Ako vam je prvi put, neka to onda bude sa stilom. -> Pozlaćene manžetne, Zlatne manžetne, Manžetne boje bisera.

Kravate

Odabirom kravate koja će vam dati izgled princa iz bajke pokazaćete svoju individualnost. Uz dobro odelo i pravilno odabrana kravata će vam pružiti dodatnu sigurnost. -> Crna elegantna kravata, Ljubičasta kravata, Burberry kravata, Šarena kravata.

Cipele

Da zakoračate sigurnim korakom i zračite samopouzdanjem odaberite cipele kojima niko ne bi našao zamerku. -> Elegantne crne cipele, Moderne cipele, Trendi cipele.

Ako kojim slučajem organizujete sopstveno venčanje, sigurno ćete želeti da imate prelepu cvetnu dekoraciju stolova i stolica, koja će učiniti da se vaši gosti lepše i ugodnije osećaju i da vaše venčanje bude potpuno i savršeno.

Romantična dekoracija, Nežna i svečana dekoracija, Dekoracija za stolove, Cvetna dekoracija.
Svaki početak  je za većinu mladenaca težak, posebno ukoliko žele da ostave nezaboravan utisak na svoje goste. Mnogo toga se kroz venčanje želi reći, ispričati neka priča, ali to može i mnogo jednostavnije.

Nadam se da sam barem malo bila od pomoći. Srećno svima koji se pripremaju za ovaj veličanstveni događaj. Naoružajte se dobrom voljom, pozitivnim stavom i strpljenjem.

I javite nam utiske 😉

 

 

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

6 Komentari

  1. ok!!!!!!! imacu to u vidu

  2. Blog u pravo vreme.Zenim se! Pogledacu ove linkove za muska odela.

  3. Kao da ste znali 🙂 sve na jednom mestu lepo predstavljeno sa puno korisnih linkova, sad se bacam na trazenje i gledanje, hvala vam puno!

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh