Početna » Blog » E-trgovina 2012 – lična perspektiva

E-trgovina 2012 – lična perspektiva

April je mesec konferencija. Poslednjih par godina svakog aprila imam istu dilemu: koju konferenciju posetiti? Ove godine je bilo baš gusto: Share, E-trgovina, Digital Day – sve u potpuno isto vreme (ima li to smisla da nas tako podelite i na izborne muke stavite?).

Odlučila sam se da posetim E-trgovinu 2012 jer, po meni, daje najbolji koktel: stručnih predavanja, znanja, kompanijskog pristupa, novih lica i druženja. O onima koji su izabrali Share više na Kupindo blogu.

Od predavanja su na mene najjači utisak ostavili:

Palić

Palić

Momci iz Univerexporta sa novim sistemom Elakolije su učinili da više ne teglim hranu od marketa do kuće i zaista me obradovali sjajnom uslugom koju pružaju. Aerogaga je svojom prezentacijom samo utvrdila svoju poziciju u mom srcu i zadržala me kao zadovoljnog korisnika usluga. Pomenula bih i osveženje u vidu iskustva u prodaji sa Amazona i E-bay-a koje su nam prenele devojke iz Abakus Link d.o.o koje na nedeljnom nivou prodaju 6.000 -7.000 predmeta putem tih sajtova.

Sve ovo je bilo začinjeno razgovorima na panel diskusijama i kasnije na okruglim stolovima za ručavanje i dogovorima iz kojih se kuvaju i zakuvavaju novi projekti i ideje sa Gemius-om, Infostudom, TheCity.rs-om, DedaBorom…

I na kraju kada se zapitam da li je vredelo? Jeste jer sam mnogo naučila, upoznala nove ljude i ostvarila poslovne kontakte koji će dobrineti unapređenju Limundo kompanije. Zato volim Palić aprilom i zato volim E-trgovinu.

P.S.
Prezentaciju „Kako povećati klikabilnost naslovne strane sajta do 100%“ možete preuzeti ovde
Prezentaciju „Model kataloške prodaje za e-commerce sajtove“ možete preuzeti ovde

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh