Početna » Blog » (Zašto) Limundovci zovu

(Zašto) Limundovci zovu

U prethodnom postu sam pokušao da vam na interesantan način prikažem šta se to sve dešava u Limundo korisničkoj podršci i šta nam sve to Limundovci pišu.

U ovom postu bih sa vama podelio šta Limundovci pričaju kada nas zovu.

Koleginice Hristina i Ljupka

Poziva kada nam se neko žali zbog slabog grejanja u stanu ili zbog neisplaćenih naknada za nezaposlene, koje nemaju veze sa Limundom, ima bukvalno svakog dana. Pozvao nas je dečko koji je, kada je konačno shvatio da je dobio vezu, samo izustio:“Nazvaću vas kasnije, sada mi je došla majka„.

Postoji grupa članova koja nas svakodnevno u isto vreme zove, tako da možemo i časovnike da naštelujemo po njima. Nije da imaju problema ili pitanja svakoga dana, već su navikli da se ispričaju sa nama uz jutarnju kaficu ili nešto slično.

Jedan od meni najinteresantnijih razgovora se dogodio sa gospođom koja nije bila Limundovac, ali je htela knjigu sa Limunda po svaku cenu. Predstavila se kao bibliotekarka biblioteke nekog od tehničkih fakulteta u Beogradu, davno je bilo. Želela je da dođe u posed jedne knjige koja se tada prodavala na Limundu. Rekla je da tu knjigu već nekoliko godina nema nijedna biblioteka u Srbiji. Ono što je meni bilo fascinantno je to da
na Limundu postoji knjiga koju nema nijedna biblioteka u Srbiji! 🙂

Skoro smo imali jedan slučaj koji i nije baš nešto u vezi sa Limundom. Nazvala nas je osoba koja je bila oštećena na drugom aukcijskom sajtu. S obzirom na to da tamo nije dobila nikakav odgovor, raspitivala se kako se takvi slučajevi rešavaju na Limundu.
Ostala je bez veće sume novca i pokušavali smo da je utešimo i uputimo na koji način može da reši problem.

Pored navedenih poziva, veliki je broj onih u kojima činimo sve da pomognemo našim članovima da dožive Limundo na pravi način – kao mesto na kome mogu da zarade družeći se.

Da li si ti imao telefonsko iskustvo sa Limundo korisničkom podrškom?
Ukoliko nisi, stojimo na raspolaganju na 0800 300 300 (besplatan poziv sa fiksnog tel).
Čujemo se!

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

7 Komentari

 1. A mene zanima gde ima ‘se kupe čvarci i kavurma? 🙂

 2. Onaj koji jesam

  Treći sam najbolji Limundovac. Do kraja 2011. biću prvi i najuspešniji prodavac na ovom sajtu…haha

 3. Mogu da zamislim kada pozove Pobesneli Max III deo… :)))))))))
  Udaljite slusalicu na neko vreme i prikrivate smeh ? :)))))

 4. Moram da primetim i predocim timski duh, koji se vidi na slici u vidu deljenja kako stola, tako i kolaca koji stoji na stolu. 🙂

 5. Već dva meseca pokušavam da dobijem tu korisničku podržku…Potrošio sam ko zna koliko minuta i dalje dobijam obaveštenje da niko nije slobodan trenutno…
  Sve najbolje…

 6. za crnog vatrenog
  ima kod mene u mesari i cvarci i kaurma.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh