Početna » Blog » O ukusima – raspravljati ili ne?

O ukusima – raspravljati ili ne?

„O ukusima ne treba raspravljati.“

Ipak, gotovo u svim časopisima dobijamo informacije i savete u vezi sa garderobom kao i primere onoga što moramo imati u našem ormaru.

– haljina (nije važna boja, ali jednobojna „pod obavezno“),
crna haljina (nije potrebno dalje objašnjavati),
– klasične pantalone
Tu su još i:
bela i crna košulja
farmerice

Od obuće:

baletanke (u modi su već par godina razne boje i dezeni)
crne cipele na štiklu (platformu) ili ko voli ravne
patike
– papuče (japanke)

Zapitam se: Koliko smo uniformisani? Koliko je garderoba, koja nam je dostupna po buticima, istog kroja, materijala i boje? Ako ne znate da šijete (kao što ja ne znam) i napravite sopstvenu kreaciju, teško ćete pronaći komad garderobe baš po vašem ukusu. Kojim onda detaljima možemo razbiti monotoniju odevnih predmeta?Bez obzira koliko klasičnu garderobu obukli, uvek možemo jednim detaljem ili sa više njih osvežiti kombinaciju. Pređimo na primere:

1. klasične sive pantalone i crna bluza – šareni prsluk (u ovom slučaju) ili ešarpa pravo je osveženje

2. jednobojna obična haljina uz simpatičnu jaknu ili džemper može izgledati dosta zanimljivije. Pored toga kaiš, rajf ili šnala idealni su za ovu kombinaciju. Naočare, za nekog potreba, a za druge aksesoar – i njih ima na Kupindu.

3. uz crnu haljinu sasvim je dovoljna, po mom ukusu, malo drugačija torba i cipele (npr. zlatne)

 

Nakit? To je posebna priča. Ne mora biti skup, srebrni niti zlatan. Volim crvenu boju, tako i crveni nakit, ali uz crnu haljinu sve kombinacije mogu da dođu u obzir. Satovi, narkuvice, rajfovi, broševi, šnale – idealni su kao modni dodatak.

Nije ni čudo što se na Kupindu svakodnevno proda veliki broj predmeta baš iz kategorija „Odeća“ i „Obuća„. Od mora pedmeta za svakog ima ponešto: moderno, retro, klasično, ravno i na štiklu. Veliki izbor novih i plovnih predmeta, raznih cena, pravo su blago.

Nije loše poslušati savete, čitati, biti u toku i pratiti izmenu modne scene. Ali, bez obzira na savete kojima nas bombarduju iz raznih medija, oblačimo gaderobu u kojoj se osećamo prijatno, u kojoj sami sebi lepo izgledamo.

Istražite Kupindo – sigurna sam da ćete naći nešto za sebe.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

  1. Оdličan blog.

    Ivana je prelepa na fotografijama. Divno!

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh