Početna » Blog » Hoću salvetu, ali po fiksnoj ceni

Hoću salvetu, ali po fiksnoj ceni

Kolekcionarstvo kao kategorija do sada je bilo rezervisano za Limundo jer odgovara aukcijskom načinu prodaje. Odlučili smo da prodavcima omogućimo prodaju predmeta na Kupindu jer sve više prodavaca ima potrebu da prodaje predmete iz oblasti kolekcionarstva po fiksnoj ceni.
Bez obzira što ne postoji adekvatna kategorija, prodavci postavljaju ovakve predmete na Kupindu. Zbog nedostatka kategorije, ovakvi  predmeti se uglavnom nalaze u potkategorijama „Ostalo“ što znatno umanjuje mogućnost za njihovo pronalaženje. Kupci, s druge strane, ne znaju da ovakvi predmeti postoje na Kupindu te ih i ne traže, a prilikom pretrage po kategorijama teško dolaze do njih.

Krajem marta u Limundo palati održan je sastanak sa kupcima i prodavcima iz oblasti   Kolekcionarstva. Jedna od tema sastanka je bila uvođenje kategorije „Kolekcionarstvo“ na Kupindu. Otvaranjem ove kategorije, prodavci će dobiti još jedan kanal prodaje, a kupci još jedno mesto na  kome će moći da kupuju predmete iz oblasti kolekcionarstva.

Kategorija „Kolekcionarstvo i Umetnost„, kako će se zvati na Kupindu obuhvataće više Limundo kategorija:

Umetnost, Filateliju, Numizmatiku i naravno samo Kolekcionarstvo.

 

 

Žar licitiranja kupcima ćemo nadomestiti:

 • velikim brojem predmeta iz oblasi njihovog interesovanja
 • jednostavnom i brzom pretragom
 • kupovinom po fiksnoj ceni

 

Na Kupindu prodavce očekuje:

 • jednostavno i besplatno postavljanje predmeta bez potrebe ponavljanja, jer su predmeti na Kupindu aktivni sve dok se ne prodaju ili deaktiviraju
 • dovoljno besplatnih fotografija koje će kupcima približiti predmet
 • provizija od 5% koja se obračunava automatski nakon prodaje predmeta
 • kako bismo prodavcima koji su imali aukcije na Limundu uštedeli vreme obezbedili smo jednostavno i brzo prebacivanje predmeta sa Limunda na Kupindo

 

Od ponedeljka, 23.04.2012. ponuda na Kupindu biće bogatija: značke, salvete, markice, novčanice, sličice, antikvitete ali i fotografije, razglednice, slike i mnoštvo drugih zanimljivih predmeta moći ćete da kupite i po fiksnoj ceni.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

14 Komentari

 1. ne mogu da verujem da nesto sto je odavno trebalo da bude reseno i da postoji kao kategorija vi predstavljate kao udarnu vest i poboljsanje ??
  sta cete sa „zilion“ ostalih kategorija koje ne postoje ?

  ranije je bilo tuzno, sad je samo smesno..

 2. Sve je to lepo, a gde je kategorija „albumi i slicice“ koja ima ubedljivo najvecu ponudu na Limundu.

  Opet mnogo propusta.

 3. @hogar

  Uvođenje kolekconarstva na Kupindu jeste poboljšanje kako za kupce tako i za prodavce. Ukoliko imaš predlog za uvođenje kategorija na Kupindu možeš nam poslati predlog putem kontakt stranice.

 4. @jA

  „Albumi i sličice“ postojaće i na Kupindu kao potkategorija u okviru kolekconarstva.

 5. Da li ovo znači da će se navedene kategorije zatvoriti na Limundu?

 6. Dosao je i taj ponedeljak, medjutim jos uvek nema kategorije Kolekcionarstvo na Kupindu, sta se dešava ?

 7. i dalje mi nije jasno kako to lako i jednostavno mogu predmet iz rubrike kolekcionarstvo sa limunda da prebacim na kupindo u roku koji ste dali?

 8. @ Stefan

  Kategorije neće biti zatvorene na Limundu. Kupindo je samo još jedan kanal prodaje koji prodavci mogu da koriste.

 9. @jA

  kategorija „Kolekcionarsto i Umetnost“ je otovrena na Kupindu i prodavci mogu postavljati predmete.

 10. @dina

  U delu Moj LImundo>>Završene videćeš dugme Prebaci >> Kupindo. Možeš prebaciti samo aukcije koje su postavljene u kategorijama Kolekcionarstvo, Numizmatika, Filatelija i Umetnost.
  U sekciji“Pomoć“ na stranici:
  http://www.kupindo.com/Pomoc/-Kolekcionarstvo-prebacivanje-predmeta-sa-Limunda/37
  možeš videti kako funkcioniše prebacivanje predmeta u 4 koraka.
  Ukoliko ti bude potrebna dodatna pomoć budi slobodna da nas kontaktiraš.

 11. Pokušavam da postavim neke predmete u „Kolekcionarstvo“ – Umetnost – Slike ali ne prolazi. Deo koji se odnosi na plaćanje pokazuje da nije odabran način plaćanja (koji BTW i nije primeren životu, jer nije predviđeno „PLAĆANJE POUZEĆEM, POSTNET, NA RAČUN i sl.“ nego samo LIMUNDO CASH i prilikom preuzimanja). Da li ovaj deo još ne funkcioniše ispravno, ili postoji drugi problem?

 12. eh.. da… i još jedno pitanje. Da li se može predmet koji postoji na Kupindu a spada u ovu kategoriju (smešten npr. u „za kuću i baštu“ ) prebaciti i kolekcionarstvo. Nisam našla link niti mogućnost za to.

 13. @Goldie7
  ukoliko odabereš kao načine slanja neku kurirsku službu, pošto si nov prodavac potrebno je da kao način plaćanja bude naveden LC. U suprotnom, moguće je samo lično preuzimanje i plaćanje.
  Preporučujemo ti da pročitaš osnovne informacije o Limundo Cash-u:
  http://www.kupindo.com/Pomoc/Osnove/15
  jer je to siguran način plaćanja predmeta i za prodavca i za kupca.

  Kategoriju predmeta možeš promeniti tako što ćeš otići dugme „Izmeni“. Kada ti se pojavi prozor za izmenu predmeta na vrhu videćeš kategoriju u kojoj se predmet trenutno nalazi. Izaberi kategoriju, potkategoriju i potpotkategoriju predmeta u kojoj želiš da se predmet sada nalazi, označi stanje predmeta i popuni sva potrebna dodatna polja. Klikom na dugme „Unesi“ predmet će se naći u kategoriji koju si izabrala.

 14. super stvar,posedujem i sakupljam staro oruzje sablje bajonete ovo je lep nacin za razmenu i ostalo

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh