Početna » Blog » Dođi kod mene da slušamo kasete

Dođi kod mene da slušamo kasete

 

Koliko romantična ili romantičan možeš da budeš?
I kakva sve čudesa možeš da smisliš i potpuno očaraš nekog ko ti se sviđa?

Ide Dan zaljubljenih, sada se pokaži!
Dobro osmisli kako će izgledati taj dan, a mi ćemo ti pomoći da nabaviš sve što ti je potrebno.

Evo nekoliko mogućih scenarija i predloga poklona:

Ako je tvoja devojka:

jedna neobična devojka
Ona je posebna, drugačija, ne samo u tvojim očima već i u svojim. Dečko, ti zaista moraš da se potrudiš. Ako odlučiš da joj celo veče čitaš ljubavnu poeziju, hmmm.. nije loša ideja. Ali šta ako joj to brzo dosadi? Imaj spremnog keca u rukavu – nešto originalno, nešto unikatno, sasvim drugačije.

neko ko voli iznenađenja
14og februar probudiće je jedno neočekivano ding-dong. Otvara vrata i za trenutak postaje holivudska diva jer se nalazi usred filmske scene – na vratima je nikad veći buket njenog omiljenog cveća. Koji si šmeker, ne samo da si poslao cveće, već se tu nalazi i ljubavna poruka, nešto tipa: Žene su stvorene da budu voljene, a ne shvaćene (Oscar Wilde).

super romantična devojka
Potpuno atipično za tebe, predložićeš da gledate romantičan film. I to ne bilo koji film, gledate Doručak kod Tifanija. Držite se za ruke, dodaješ maramicu kad krenu suze… A onda, kada ona više ne bude mogla da te prepozna i zapita se gde je nestao onaj stari, predaš poklon koji si pažljivo izabrao baš za nju – njen Tiffany.

Ako je tvoj dečko:

uvek u nekom poslu
Puno radi, stalno je umoran i samo želi da se opusti, čitaj – ošamuti. Samo sledi iskonsko znanje koje čuči u svakoj od nas – pozovi ga kod sebe i smućkaj mu nešto. Ok, ne baš vradžbinu, nazovimo to spa, home made spa. Smuti tajne sastojke koje nađeš ovde – vrela kupka, eterična ulja, egzotični sapuni i mirišljave sveće… a neka mu deo atmosfere ostane kao uspomena na ovo veče.

gejmer
Ok, prvo sebi pokloni gomilu srcolike bižuterije i doteraj se a la Lana Del Rey. Čak ako i nisi super muzikalna, uspeće ti da mu odpevušiš go play a video game… Možda ga to gane, možda ne, ali ako mu uz ceo perfomans pokloniš još i novi džojstik ili novu igricu, girl you win!

old school
Ne samo da voli tebe, on voli dobru muziku, voli dobru knjigu, ima interesantne hobije i svašta zna da radi. Jedan od onih koji se danas retko sreću. Njemu moraš da nađeš poklon kakav se retko nalazi. Zasuci rukave i pretresi ogromnu kolekciju muzike na Kupindu, potraži npr. kasete(!) njegovih omiljenih bendova, a onda zbrišite u vikendicu gde ćete ih slušati na dobrom starom kasetofonu.

Bilo da ste zajedno godinama ili ste se upoznali juče, sada imate priliku da ispoljite svoju kreativnost i sjajno se zabavite u dvoje.

Pišite nam kako planirate da provedete ovaj dan!

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

3 Komentari

  1. ovo nije nešto posebno,ali je dobro.uveditte neke predmete za koje mislite da bi se svidele zaljubljenima

  2. ovo je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Marina Bošković

    Ana, hvala na oba komentara! AKo imas predlog nekog interesantnog predmeta sa Kupinda, slobodno ga stavi ovde!

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh