Početna » Blog » Osvoji tržište on-line Srbije

Osvoji tržište on-line Srbije

Rešili ste da osvojite tržište cele online Srbije.
Da prodajete na sajtu kroz koji dnevno prođe više ljudi nego kroz naše najveće šoping centre.
Da u startu imate 178 hiiljada potencijalnih kupaca.
I to bez početnih ulaganja.
Na Kupindu ste, na pravom ste mestu.


Pred vama je samo nekoliko koraka koje treba da pređete kako bi počeli sa prodajom.

Prvo se registrujete
Na naslovnoj stranici www.kupindo.com (u gornjem desnom uglu) se nalazi link koji vas vodi na stranicu za besplatnu registraciju i u nekoliko koraka imaćete otvoren nalog.
Posebno obratite pažnju na korisničko ime! To je naziv vaše radnje u ovom tržnom centru, to je ono po čemu će vas kupci pamtiti. Ako već imate prepoznatljiv brend i poznato ime, zadrži ga i na Kupindu.

Sada postavljate predmete
Novi predmet postavljate tako što odete u Moj Kupindo >> Novi predmet ili klikom na opciju Prodaj koja se nalazi na glavnoj strani Kupinda. Na video uputstvu se nalaze svi koraci.

Naslov
Stavite uvek naslov koji je primamljiv i koji sadrži ključnu reč. Ključna reč je ona reč koju kupac ukucava u pretraživač i putem koje pretraživač nalazi vaš predmet.
Npr. u pretraživač kupac ukucava haljina i štiklira opciju u nalsovu.
Uporedite sada ova dva naslova: LDiamonds i Hot & Sexy Strik Haljina NAJNOVIJA KOLEKCIJA. Koji ima veću šansu da bude pronađen? Naravno, onaj koji sadrži ključnu reč.

 

Fotografija
Sa boljim fotografijama se prodaje bolje a i lakše. Kako napraviti bolje fotografije i zašto je to bitno pročitajte ovde

Opis
Kada postavljate predmet, potrudite se da ga opišete tako da svima bude jasno za šta on služi i u kakvom je stanju. Bitno je da navedete sve njegove karakteristike koje već nisu obeležene i koje kupca ne može putem fotografije lepo da uoči. U opisu takođe treba koristi one reči (ključne reči) koje verujete da će kupac koji traži baš ovaj predmet ukucavati u pretraživač.

Što više predmeta!
Postavili ste prvih nekoliko predmeta i sada čekate kupca. Ali da ne bi gubili strpljenje dok kupac ne dođe, postavljajte još predmeta. Važno je da se u vašoj prodavnici nalazi što više artikala, kako bi svako mogao da nađe nešto za sebe. To vas ništa ne košta, rentu polica na Kupindu ne plaćate.


Iznad se nalaze dve prodavnice, dva pravna lica koja su istovremeno došla na Kupindo i imaju sličnu ponudu, dobre fotografije, opise. Ipak, ono što ih razlikuje su broj ponuđenih predmeta i broj ocena. Onaj koji ima više predmeta, imao je znatno više prodaja (30:7).

Reklamiraj se!
Sada kada imate toliko predmeta, postavi najprivlačnije na “Top Ponudu”. Dve nedelje vaš predmet će se pojavljivati na naslovnoj strani Kupinda, a to vas košta svega 150 dinara. Time ćete povećati vidljivost svoje radnje na Kupindu i povećati prodaju.

Postoje dobri i loši prodavci, a ne dobri i loši predmeti. Svaki predmet ima svoga kupca. Ako imate dobar opis, dobru cenu, fotografije i volju, uspeh je zagarantovan.

Za sve dodatne informacije, javite nam se direktno na a.marusic@kupindo.com

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh