Početna » Blog » Fabrika ideja

Fabrika ideja

Želimo da vam predstavimo jedno od najvećih proizvodnih preduzeća Srbije – Metalac iz Gornjeg Milanovca. Ova kompanija postoji još od 1959, proizvodi posuđe, bojlere, sudopere, ambalažu.
Najbitnije, proizvodi ideje.

deca zaposlenih u Metalcu

Od upotrebe najsavremenije tehnologije u kombinaciji sa ručnom izradom, otvaranja preduzeća u SAD, preko osnivanja fonda namenjenog rastu nataliteta, pa do angažmana svetski poznatog dizajnera Karim-a Rashid-a, nižu se vizionarski potezi.
Najnoviji – internet poslovanje.
Pored svog web shop-a, Metalac Market je pre dve nedelje otvorio i nalog na Kupindu i rešio da iskorači na još jedno novo tržište. Želimo im dobrodošlicu!

Savremene tehnologije i novo vreme sve više nas vode u svet on-line poslovanja. Ipak, cyber prostor je još uvek samo odraz naše realnosti, one realnosti koje počiva na industriji, na ekonomiji proizvodnje.

I zaista, ništa impresivnije nisam videla od velikih industrijskih postrojenja i proizvodnih procesa. Imali smo prilike i da prošetamo postrojenjima Metalca. Uz puno ljubavi prema svom poslu i veliko poštovanje za radnike postrojenja, domaćini nam objašnjavaju procese, postupke izrade posuđa, poreklo i svojstva različitih materijala, čelik, emajl, inoks.
U halama nesagledivih dimenzija, uz buku mašina i miris ulja, udruženo čovek i mašina od sirovina stvaraju proizvod.
Tu sve počinje.
A gde se završava?
Pogledaj ovde!

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh