Početna » Blog » Nešto za internet

Nešto za internet

19. avgusta na Limundu postavljena je aukcija za predemet  DSL Modem sa sledećim opisom:

“nesto za internet.sto smo dobili od familije iz nemacke.medjutim kada smo gurnuli zice od nase telefonske linije nista se nije desilo.moze da se turi i u struju.ima kabal.moj tata kaze da samo taj kabal vredi 100 dinara.hteo je da ga o da ga odsece i stavi babi na mlin za kafu.ako nekome treba imam i stari monitor.tata ga je kupio ispred prodavnice.nije hteo da upali pa je dosao tatin drug koji se razume u stuju.pa ga je glinericom prekontrolisao.kaze da kvar nije veliki.”

Nešto za internet

Aukcija je prošla bez i jedne ponude, cena 10 dinara,  što i nije tako čudno. I pored toga ta stranica je otvorena i pročitana  16.428 puta!  Podeljena među korisnicima twitter-a 76 puta, među korisnicima  facebook-a  446 puta, a neki su posumnjali i da je u pitanju viralna kampanja.

Kako se Limundo trudi da Limundovce edukuje da postanu dobri trgovci ovo ne mogu nazvati Limundo kampanjom, ali pošto su stranicu sami korisnici delili među sobom, mogu da razmem zašto su neki posumnjali da je viral.

Nazvali mi to viral ili nekako drugačije, aukcija “nešto za interenet” je privukla veliku pažnju i verovatno će i dalje biti zanimljiva. Čovek je od sebe napravio atrakciju na društvenim mrežama. Na žalost, nije  ispunio cilj svakog prodavca, da proda i zaradi.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

  1. Kraljina :DDDDDD
    Imam i ja ovo NESTO ZA INTERNET,ali nisam se usudio da postavim :DDDDDDDDD

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh