Početna » Blog » Čitajte, čitajte i samo čitajte

Čitajte, čitajte i samo čitajte

Hladno jesenje vreme tera nas da svoje aktivnosti polako selimo u tople domove. Nasuprot leta koje poziva na zujanje po gradu, plaži, sportskim terenima, klubovima, jesen je tu da nas smiri i pomogne da pažnju opet poklonimo sebi i svojoj porodici – a kada poklanjamo, moramo se truditi da to činimo kvalitetno. Zato uvek razmislite da li ste svaki minut odvojen za sebe mogli iskoristiti još lepše i bolje.

Kada je čitanje knjiga u pitanju, nema greške! Svaki minut je dragocen. Svakim pročitanim redom učimo iz nečijeg iskustva, širimo znanja i razmrdavamo maštu.

Nije uzalud oktobar mesec održavanja Sajama knjiga u Beogradu. Široka ponuda novih i polovnih knjiga natera nas da obogatimo svoju biblioteku. No, to ne treba da bude jedini povod za kupovinu knjiga.

Danas je lakše nego ikad doći do knjige nove ili polovne – svega par klikova i pošiljka će stići na vašu adresu. Bez nervoze što ne možete doći na Sajam, bez provlačenja kroz gužvu, izlaska iz stana, presvlačenja svoje omiljene kućne garderobe, ali i bez sajamskih pljeskavica.

Pogledajte ponude uspešnijih prodavaca knjiga na Limundu i Kupindu:

vladanb
alexvuk
konadzija
jasmina_35210
diktionaer
dzerondza
SuperVoja
dex78
Harmony

Kusadak

 

 

ali i čitavu zbirku knjiga na Limundo.com.

 

 

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

3 Komentari

  1. Baš sam se pitao zašto me potreba za čitanjem stigne tako nekad u oktobru…kako mi grejanje u stanu u lošem stanju, umotam se u ćebe i zaboravim kada sam počeo da čitam…

  2. Knjige su moje neprocenjivo blago. Trenutno čitam knjigu Richard Branson – Screw it let’s do it , nakon toga se bacam na opasno štivo „Korporativni razgovori“ Shel Holtz. I uživam u svakoj sekundi provedenoj čitajući.

  3. Pozz prezimenjakinjooooo…. 😀

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh