Početna » Blog » #LIMUNDOPIS – DekaBor i pokloni!

#LIMUNDOPIS – DekaBor i pokloni!

Dan uoči ispita Dragana mi je citirala rečenicu Henrija Forda:

“Whether you think that you can, or that you can’t, you are usually right.”

I, znate šta, Henri je imao pravo, a Dragana mi je to prenela u pravi čas. U spremanje ispita nisam uložila svoj maksimum, a položila sam jer sam znala da ću položiti. Verovala sam da ću sutra leći u krevet sa mišlju „još samo jedan do kraja“. Svo prethodno znanje složilo se u divan niz. I Položila sam!

Uvek je lakše predati se i reći „ja to ne mogu“, ali uspeh je rezervisan samo za one koji veruju u svoje ideje!

Koliko sam ja ispratila, Limundo prati i podržava pozitivne priče iz zajednice, ali više od svega pojedince koji veruju u budućnost svojih ideja. Svi koji su imali sreću da upoznaju @DedaBor (Vladu) znaju da je on jedan od tih pojedinaca.

Avgusta meseca osvanuo je blog post sa konkretnom ponudom za saradnju na koju smo odmah reagovali. Dedi je bio potreban sponzor za put na WebFest konferenciju za koju je, kao zvanični bloger, dobio kotizaciju. Deka je naš Limundovac, porodičan čovek, veseo, energičan, vredan- poseduje sve vrednosti koje Limundo neguje. Brzo smo reagovali na njegovu ponudu i pridobili smo ga!

Deka će, na svom putu do Bečića i WebFest.me konferencije, napraviti pauzu za druženje u Užicu 17.09. u 18h u lokalu Vagone Ristorante. Biće to sjajna prilika za međusobno upoznavanje Limundovaca, tviteraša i blogera iz tog grada. Poslaćemo po Deki i poklončiće – nije Mraz al je Deka, pa je red 😉 pa svoj dolazak najavite mailom na marketing@limundo.com.Takođe, ako koristite twitter, Deka je kreirao pozivnicu.

Domaćin ima već iskustva u okupljanju Internet družina. Kako slike govore više od hiljadu reči, ostavljam vas da sami procenite kako im je bilo u Beogradu –> Burek galerija.

Limundo tim vas poziva da se priključite ovoj priči. Deda će, pored poklona, poneti i kutiju u koju ćete moći da ubacite svoje sugestije, želje i primedbe.

Po povratku sa konferencije očekuje nas još jedno takvo druženje u Kragujevcu, 24.09. u 18.00h u kafeu “Da Vinci” u ulici Branka Radicevica. Time ćemo zaokružiti ovaj kratak Limundopis sa jednom porukom Fokus i pozitivna energija svaki cilj čine dostižnim!

Limundo tim vam želi lepo druženje u Užicu 17.09. u 18 h i u Kragujevcu 24.09. u 18 h, a Dedi divan #Limundopis 🙂

I napomena za sam kraj- ne dozvolite da vas Vlada prevari kao mnoge, nije ni Deda ni Deka, već jedan divan gospodin čovek godinama i duhom daleko od svog nadimka.

 

 

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

3 Komentari

 1. Dobrodosli su svi ljudi dobre volje.
  Evo poziva i za Kragujevac http://twtvite.com/4n6k0p
  Verujem da ce biti prijatno i da ce doci puno ljudi?
  Ja sam spreman, dolazim!!! A vi?

 2. Svaka cast za organizaciju, ovako nesto bi trebalo i u Nisu nekad organizovati. Pozdrav za sve koji ce biti tamo, kao i za organizatora!

 3. Potvrde na mail samo pristižu. Biće to lepo druženje!
  Obaveze nam ne dozvoljavaju da ti se pridružimo u putu, ali se svakako vidimo na konferenciji.

  Lep provod i srećan put Deko.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh