Početna » Blog » Sa Limundom u Peru

Sa Limundom u Peru

Za sebe kažu da su sasvim obična beogradska porodica sa lepotama i problemima sa kojima se susreću sve prosečne porodice ovoga sveta. Ali oni se svojom energijom i željom da ideju pretoče u realizaciju razlikuju od moje porodice, porodice mojih komšija iz zgrade i komšija moje bake. Ideja kod njih ne ostaje samo ideja. Čim je zamisle ona za njih postaje pokretačka snaga realizacije i krajnjeg uspeha.

„Dakle mi smo Tanja i Dragan, ili kako se mi često međusobno nazivamo – mi smo tim.

Tom timu putovanja predstavljaju veliku strast, a izgovori za pakovanje kofera gotovo  da ne postoje. Energiju kanališu ka pronalaženju rešenja, a jedna od zamisli je da uz pomoć Limunda sakupe dodatna finansijska sredstva za odlazak u Peru.

U dosta inspirativnom razgovoru sa ovim parom timom čuli smo priče sa prethodnih putovanja. Neke od tih priča možete pročitati na njihovom blogu ako kliknete ovde a neke ćemo vam prepevati na Karaokama po njihovom povratku iz Perua.

Vama prenosimo delove razgovora sa Draganom i Tanjom, a njima iz sveg srca želimo dosta sreće.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

4 Komentari

  1. Dopao mi se njihov blog, jednostavno zrače optimizmom. Pozdrav za „tim“. 🙂

  2. Mi danas uplatismo depozit za Peru, čisto da ne bude posle dok ste se vi tu dopisivali, trgovali i smišljali blog mesta se popuniše 🙂

  3. @Ognjen x22….. A Tanja ako stavis sebe na licitaciju evo ja cu da licitiram dovoljno da ti i dragan imate za put oko sveta,jer sta je peru bez jos zilion drugih destinacija….

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh