Početna » Blog » Rampe koje život znače

Rampe koje život znače

Prošle nedelje, 12. i 13. avgusta, održano je internacionalno takmičenje u skateboardingu, rollerbladingu, BMX-u i MTB-u u Skejt parku u Beogradu pod nazivom Winner of Belgrade. Vreme je bilo neočekivano lepo za Beograd ovog leta na radost organizatora, učesnika i posmatrača, a Limundo  tim je bio tu da isprati manifestaciju kako u dnevnoj fazi takmičenja, tako i u večernjem, koncertnom delu.

Prvog dana na rampe koje život znače izašli su kvalifikanti, a mi smo imali priliku da vidimo neke od najmlađih učesnika kako bez imalo straha izvode trikove kao odrasli. Pokazali su nam rezultat višegodišnjih vežbi i istrajnosti da se posle svakog pada ustane i nastavi još hrabrije i zato smo im aplaudirali sa zadivljenim izrazima lica. Svi smo rođeni sa sličnim predispozicijama, ali oni skaču a mi aplaudiramo, jedina razlika leži u  želji, uporonsti i vežbi, vežbi, vežbi, vežbi, vežbi,… U subotu, drugog dana, svoje umeće demonstrirali su polufinalisti i finalisti. Iako su za pokazanu hrabrost svi zaslužili nagrade, pobednik je samo jedan (spisak pobednika u svim kategodijama možete pogledati na oficijelnom sajtu).

Limundo je sa zadovoljstvom podržao takmičenje koje šalje takvu poruku pojedincima i organizacijama. Jer, na kraju dana, trud je ono što nas čini najboljim, ne ono sa čime smo rođeni. Srećne zvezde možda postoje, ali prevelika je potražnja za njima na nivou svetske populacije. Nije li uvek lepše u se i u svoje kljuse?

Putem live stream-a deo atmosfere bio je prenet svima koji nisu bili u mogućnosti da prisustvuju takmičenju.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh