Početna » Kupindo » Prekretnica u poslovanju

Prekretnica u poslovanju

Marija Ivanković Jurišić je kreatorka unikatnih, odevnih predmeta iz Šapca.
Do kupaca je stizala na različite načine – sajmovi, preporuke, a sada otvara i radnju u Beogradu.
Ipak, najlakši način da se predstavite najširem spektru kupaca – od onih u najzabačenijim delovima Srbije, pa do onih širom dijaspore – jeste predstaviti se na internetu.
Internet tržište ne poznaje centralizaciju, ne poznaje geografiju, sve mogućnosti za biznis su nesagledive, a broj potencijalnih kupaca može samo da raste.
Otuda i Marija na Kupindu. Ova ambiciozna kreatorka u približno isto vreme otvara i butik i nalog na našem sajtu. Verujemo da je čeka veliki uspeh.
Pogledajte ovde njenu ponudu, a u nastavku sledi njena priča.

http://youtu.be/KwxTw3hHeik

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

6 Komentari

 1. I like the idea. Marija keep with good work and make a lot of beautiful things. I believe you are satisfied with what you do and that it makes life fulfilled. Respect.

 2. Ne vidim razlog za naslov: Prekretnica u poslovanju!!!
  Clan je od 4. aprila 2011, poslednji put bio aktivan na sajtu 30. maja 2011. Na Kupindu od otvaranja naloga nista nije prodala. Da li ste hteli da ovo bude reklama ili preporuka ili sta??? Prekretnica svakako nije.

 3. Kao što rekosmo: „Ova ambiciozna kreatorka u približno isto vreme otvara i butik (u centru Beograda) i nalog na našem sajtu (u centru e-trgovine u Srbiji)“. Iz Marijinog ugla, iz našeg ugla, ovo je svakako prekretnica.

 4. Mozda bi bila „prekretnica“ za Mariju i Vas kada bi posle dva meseca usla u svoj butik na Kupindu i pogledala kakvo je interesovanje za njene artikle. Ovako ne vidim cemu blog, cemu promocija, cemu hvaljenje????

 5. Da li je prekretnica ili ne, izgleda da je stvar ličnog doživljaja.
  A čemu blog i promocija, pisali smo ranije.

 6. „Prvo pogledaš nečiju ponudu i fotografije i vidiš koliko ozbiljno je posvećen svom biznisu na sajtu.
  Potom pogledaš njegove ocene i komentare drugih i stičeš određeni nivo poverenja.“
  To si napisala.
  vidiš koliko ozbiljno je posvećen svom biznisu: pre dva meseca posetio svoju pompezno najavljenu radnju na Kupindu!!!!! Ocene (0)!!!!
  Ako je tvoj licni dozivljaj : PREKRETNICA U POSLOVANJU, onda je to zalosno. Imas na sajtu 1000 puta bolje primere za taj naslov. Pozdravi gazdu koji ti je omogucio da vodis blog

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh