Početna » Blog » Bezbednost i poverenje kao imperativ

Bezbednost i poverenje kao imperativ

Svakog dana razgovaram sa desetinama prodavaca i kupaca koji su aktivni u procesu online kupovine. Razgovaram sa novinarima, blogerima, predstavnicima ministarstava i strukovnih tela. Svi do jednog imaju dva ista pitanja za mene:

1. Koliko su česte prevare u online kupovini?
2. Kako znate da će vama članovi uplatiti novac?

Bezbednost i poverenju su imperativ za Limundo. Evo i kako to izgleda u brojkama. Pogledajmo 3 prethodna meseca. Na Limundu i Kupindu zajedno je obavljeno 361.414 transakcija. Broj onih koji nisu dobili predmet koji su platili + oni koji su poslali predmet a nisu dobili novac (čisto da se zna da i prodavac može da bude nasamaren) = 9.  Procenat zaista loše završenih transakcija je daleko ispod 1%.

I mi želimo više i bolje od toga.
Želimo da budemo svetionik.

Limundo Cash je osmišljen sa željom da i prodavac i kupac budu zadovoljni. Prodavac dobije novac pre slanja, a kupac u slučaju da predmet ne odgovara opisu može predmet da vrati i da dobije novac nazad.

Sa željom da zadovoljimo kupce koji počinju sa svojom online kupovinom i najvažnija im je bezbednost i da promovišemo prodavce koji nude bezbednu kupovinu putem Limundo Cash sistema pustili smo filtriranje predmeta u kategorijama i podkategorijama putem Limundo Cash sistema.

Evo i par primera:
– Dvorište i bašta – kupi bezbedno
– Auto i moto – kupi bezbedno
– Tehnika – kupi bezbedno

Na drugo pitanje imam jednostavan odgovor: verujemo im kao što oni veruju nama. Drugačije ne može. Mi smo sigurna luka za prodavce. Na Limundu je procenat prodaje u nedelju 08.maja bio 39%.  To je podatak koji je značajan prodavcima. Oni od toga žive.

Hajde da zajedno učinimo naš online prostor jednim lepim i svetlim mestom. Mestom za uživanje i dobru trgovinu.

 

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

3 Komentari

  1. …….To je podatak koji je značajan prodavcima. Oni od toga žive.

    Ako vi zivite od toga ne znaci i prodavci da zive od toga.Vodeci neku svoju statistiku smatram da samo VI imate zaradu dok prodavci imaju gubitke.Vrlo uskoro cu postaviti svoje statistike i vase
    S postovanjem,
    Alen

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh