Početna » Blog » Limundo postpaid paket – povoljni polovni i novi mobilni telefoni

Limundo postpaid paket – povoljni polovni i novi mobilni telefoni

Sigurno ste imali prilike da na malim ili malo većim ekranima vidite različite ponude za postpaid pakete. Da, to je ono gde za male novce dobijate neki mobilni telefon koji kasnije otplaćujete i rekao bih preplaćujete u roku koji je vezan ugovorom sa mobilnim operaterom.


Hteo sam ovim kratkim postom da vam predstavim Limundo postpaid paket koji praktikujem neko vreme. O čemu se radi? Radi se o tome da se na Limundu mogu za super male parice naći jeftini polovni mobilni telefoni.

Konkretno:
Pre oko 1,5 god. sam po prvi put kupio jedan telefon preko Limunda. Bila je to Nokia N73. Plaćena je ni manje ni više nego 7.101 din. Taj isti telefon je posle >godinu dana korišćenja prodat za ni manje ni više nego baš 5.500 din.

Matematika je jasna, (7101-5500=1601) crva možda nije bilo, ali sam za 1.601 din, više od godinu dana lepo koristio ovaj telefon! Da, da do kraja budemo transparentni, Nokijica je prodata na Kupindu.

Telefon koji je nasledio model N73 je Nokia E71 plaćena 13.201 din. Tri meseca kasnije, pazario sam još jedan isti ovakav telefon, cena 12.501 din. U prevodu, cena ovom telefonu na Limundo tržištu je pala za oko 700 din.

To znači da te korišćenje Nokie E71 na Limundu za 3 meseca košta oko 700 din.
Pričamo o telefonu čija je cena u radnji trenutno oko 300 evra.

Ovaj lep mobilni telefon koristim već 5 meseci i koristiću ga verovatno još toliko, no njegova trenutna cena na Limundo/Kupindo e-marketu se kreće oko 120 evra, što će reći da smo tu negde, oko cifre sa kojom sam kupio ovaj tel. u oktobru.

Eto, trudio sam da budem što kraći i nadam se da sam uspeo da prenesem iskustvo kako sa malo ulaganja možete uvek imati dobar a povoljan mobilni telefon.

Koja su vaša iskustva, da li ste na Limundu ili Kupindu kupovali ili prodavali mobilni telefon?

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

4 Komentari

 1. Malo ti racunica nije tacna: ako si kupio telefon za 13.201din to je tada bilo oko 120e, pa si tri meseca kasnije kupio jos jedan za 12.501din sto je oko 110e. A ti pises:
  njegova trenutna cena na Limundo/Kupindo e-marketu se vrti oko 200 evra.što će reći da smo tu negde, oko cifre sa kojom sam kupio ovaj tel.
  u oktobru.

 2. Hvala na komentaru.
  Slažem se da se tu provukla greška prilikom kopiranja
  i sređivanja teksta iz txt fajla na blog 🙂
  Hvala na ispravci i drago mi je da si primetio.

 3. Matematika ti nije tacna uopste, kazes:
  „Matematika je jasna, (7101-5500=1601)
  crva možda nije bilo ali sam za 1.601 din,
  više od godinu dana lepo koristio ovaj telefon. (!?)“
  A ko ti je za tih godinu dana placao razgovore? Limundo? Placao si pripejd i drali su te to je matematika.
  Moja postpaid matematika je sledeca: 920 dinara x 12 meseci = 11040 dinara za telefon i za 325 minuta svakog meseca + 1000 minuta u mrezi. A onda od tog broja (11040din) mozes da oduzmes opet ako prodas telefon (kao sto si ti uradio) i sve ispadne mnogo povoljnije nego u tvom slucaju.

 4. Hvala na komentaru.
  Matematika je jasna u smislu da sam za 1.601 din.
  koristio više od godinu dana telefon koji je
  tada kao nov koštao 20.000 din.
  Takođe, 920 din. mesečno je za mene mnogo obzirom da
  ne trošim toliko na komunikaciju preko mob. telefona.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh