Početna » Blog » Most

Most

Zašto most?

Most simbolizuje sponu među ljudima, njihovo međusobno povezivanje, bliskost, slobodu kretanja…koliko u svetu ima mostova koji spajaju ljude, koliko koji ih razdvajaju. Ljudska glupost deli ljude mostom, ljudska želja gradi mostove.

U prelepim predelima Timočke krajine, nešto malo pre ulaska u Zaječar, nalazi se most preko Timoka. Putujući kroz te predele, lični pečat dao sam mu tako što ga zovem žuti most, zbog ograde koja ga krasi, a žute je boje. Lepo se osećam dok ga prelazim. Ljudski trud čini ga specifičnim po mnogo čemu, a to jako cenim, to je deo vrednosti koje neguje Limundo grupa.

Kupindo je u Zaječaru započeo svoje prisustvo saradnjom sa projektom MSP Timok, koji će rezultirati našim čestim prisustvom u ovom kraju, a verujem i širenjem tržišta preduzetnicima i privrednicima koji su uzeli učešće u projektu.

Danas se Kupindo može pohvaliti dolaskom dva nova klijenta. To su Milenijum i RM trade. Ovim spajanjem, bogata ponuda Kupinda širi se dalje – igračkama za decu, kancelarijskom opremom, bicklima i motorima.

Pre nego što počnete da uživate u listanju ponude, evo malo slika.

Na žalost, žuti most nisam slikao, ali u nekom sledećem postu, naći će se sigurno.

Tour de Serbia se nastavlja u Somboru. Vidimo se!Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh