Početna » Blog » Prati predmete i omiljene prodavce

Prati predmete i omiljene prodavce

Limundovci su poželeli sledeće:

cOrange: Bilo bi lepo da omogućite praćenje novih predmeta na Kupindu.
lepicane00
: Zanima me kako mogu da pratim nove predmete i da mi stizu na mail adresu u vidu obavestenja koje su nove akcije kao na Limundu.
Ana_Anchie: Postoji li (ili da li ce postojati) mogucnost da mailom budemo obavestavani (po kategorijama/interesovanjima) o predmetima/robi koja je postavljena na kupindu u poslednjih 24h? Ovako je prilicno nemoguce pratiti novine na kupindu, a katkad preciziramo kategorije koje nas interesuju i kada smo o novostima redovno obavetavani sigurni smo da nam nista ne promice… ovako ne znamo sta se desava…

 

Bili su u pravu. Radili smo na pronalaženju najboljeg rešenja za praćenje novih predmeta u okviru kategorija, potkategorija kao i praćenje novih predmeta prodavaca i odlučili se za RSS feed.

Sada možeš da pratiš:
1. Sve nove predmete u okviru izabrane kategorije. Potrebno je da klikneš na narandžasto dugme RSS i pratiš instrukcije.
2. Sve nove predmete u okviru potkategorije. Jednostavnim klikom na narandžasto dugme RSS dobijaćeš obaveštenja o svim novim predmetima.
3. Možeš da pratiš svog omiljenog prodavca i da ne propustiš nijedan njegov predmet. Klikneš na svi predmeti člana pa potom na RSS i uživaš.

Uživaj i javi utiske.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

2 Komentari

  1. Ovo u mnogome olaksava kupovinu i obavestenost o aukcijama koje me interesuju!Pozdrav!

  2. O, hvala vam puno, ovo je idealno! Sad se dobijaju izlistani i u nizu svi predmeti koje prodaje odredjeni prodavac, uz velike fotografije, pa cak i opis, tako da je umnogome olaksan pregled. Ne mora vise da se klikce na svaki pojedinacni predmet i da se ceka otvaranje stranice. Od sada cu samo tako i da razgledam Kupindo. Milina!

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh