Početna » Blog » e-Srbija, I deo „Tour de Serbia“

e-Srbija, I deo „Tour de Serbia“

Ni kiša, koja je u ranim jutarnjim satima kvasila Beograd, ni košava, čiji su nanosi ljuljali “Kupindomobil” levo-desno, nisu uspeli da pomrse račune veseloj Kupindo ekipi da juče na vreme stigne na svoje odredište – u Novi Sad i da uspešno započne svoju “Tour de Serbia” misiju! Osmeh nisu uspeli da oduzmu ni našoj dragoj koleginici Olgi, koja se lagano pretvarala u pingvina čekajuci mene i Ivanu da se probijemo od Bogoslovije do Novog Beograda (što je, by the way, trajalo duže nego put od Novog Beograda do Novog Sada, ali aj’sad…).

Nakon što smo na konferenciji predstavili Kupindo u najboljem svetlu (koje mu svakako pristaje), doživeli smo prijatno iznenađenje naše drage Limundovke Milice, koja je nedavno u svom master radu pisala na temu humanitarnih akcija Limunda, koja je došla na konferenciju jer je čula da ćemo biti prisutni, sa željom da nas upozna! Divan gest, topao susret i pozdravljamo je ovom prilikom.

Naš boravak u Novom Sadu začinili smo ribljim ručkom kraj Dunava, gde su nam društvo pravili naši “saborci”iz Green Design-a.

Prva kota “Tour de Serbia”je osvojena! Idemo dalje, obaveštavaćemo vas o svemu. U međuvremenu, malo slika od juče…

Prezentacija Kupinda na konferenciji e- Srbija

Prezentacija Kupinda na konferenciji e- Srbija

Limundovke Olga i Milica

Limundovke Olga i Milica

Reka

Reka

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

  1. Zahvaljujemo se našim divnim „saborcima“ na divnom društvu 🙂 Sjajno društvo, sjajna kafana, sjajna klopa, zaista sjajno :):)

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh