Početna » Blog » Zabranjeno pušenje

Zabranjeno pušenje

Ovo je samo kratka crtica o tome kako uvodjenje nekog novog zakona ili pravila utiče na e-poslovanje. Ovo je odgovor na konstataciju mnogih da na Internetu nema novca. Ima, samo treba znati i odgovarati na zahteve tržišta. Ili još bolje: predvideti ih.

Ovako je počelo: U novembru je počelo da se šuška o sprovodjenju zakona o zaštiti stanovništva o izloženosti duvanskom dimu. Polako ljudi kreću da gugluju i pretražuju. 16. i 17. novembra sledi udar. Svugde mora da se nađe znak koji govori o tome da li je pušenje dozvoljeno ili ne?

Pitate se kakve to veze ima sa Kupindom?

Sam pogled na Google analytics kaže da je medju 20 najčešće korišćenih ključnih reči za dolazak na sajt Kupinda upravo: znak za zabranjeno pušenje. Tu se analiza ne završava (no, ovde nije o tome reč pa idemo dalje). Suština je da posetioci dolaze a naše je da obezbedimo: znak za zabranjeno pušenje

Zbog ravnoteže tu je i: dozvoljeno pušenje.

Šanse se pružaju svakog dana. Potrebno ih je ugrabiti.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

3 Komentari

  1. opet neka zabrana ja sam ne pusac meni se cini da na kraju ce biti i znak zabrana za plate

  2. Lepo samo ni jedan od ovih znakova nije po propisu i samim tim su neupotrebljivi ,jer po propisu treba da bude crveni znak zabrane na beloj podlozi odredjene velicine .

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh