Početna » Blog » BizBuzz, Draževac, Nišlijska mehana i…

BizBuzz, Draževac, Nišlijska mehana i…

Burna jesen u poslovnom smislu. Ne pamtim oktobar sa većim brojem konferencija, okruglih stolova i susreta. Na kraju oktobra, baš kao višnja na vrhu torte došao je i BizBuzz u Nišu. Interesantno je da je upravo BizBuzz (ups, pardon oprostite – ITseminar) davne 2006. godine bio prva konferencija na kojoj su učestvovali osnivači Limunda: Vladimir i Nenad Nikolić i na kojoj su predstavili svoj projekat. Ove 2010. godine Limundo je srebrni sponzor BizBuzz konferencije.

Bilo nam je posebno zadovoljstvo da sve predavače i prijatelje konferencije kao domaćini uz kupinovo vino podruma Todorović i magiju ljubičastog ugostimo u kafani „Marjan“ selo Draževac. Nekako nam se nametnulo da je Draževac srce Srbije i da to što smo tu nosi neku posebnu draž . Noć 27.10.2010. godine = čudna magija i energija koja nas je sve spajala.

Naredno veče je bilo nišlijsko. Odlučili smo da sve Limundovce koji su iz Niša i okoline pozovemo na druženje. Sve je počelo oko 19.00h u poznatoj niškoj kafani „Nišlijska mehana“. Preko 70 Limundovaca na jednom mestu znači samo jedno – sjajno druženje i dobar provod. Samo mi je žao što bejah sama međ vukovima. Hvala koleginici Daci i vrlom vitezu Vladanu (članovima Limundo tima) koji su posebno za tu priliku došli u Niš. I da ne zaboravim hvala dvojici Limundovaca koji su došli sa svojim suprugama i pokazali im gde to oni troše pare…

Narednog dana je Vladimir Nikolić držao predavanje „Magija ljubičastog“. Tog dana nam je svima bio isti glas i upotrebili smo zadnje atome snage da sve bude kako treba, da odgovorimo na sva pitanja i učvrstimo stečene veze.

U ovom postu neće biti reči o predavanjima i o stečenim znanjima, mada je neke greh ne spomenuti:

1. Tatjana VehovecPiši kao što prodaješ. Prodaj kao što je napisano.
2. Srđan ErcegFacebook aplikacije u poslovnoj primeni.
3. Jeffrey Treichel – Kolektiva.

Ovo je post o divnim ljudima, o poznastvima o Limundovcima koji su mi ulili dodatnu snagu i poslovnim partnerima zbog kojih se vredi truditi.

Hvala!

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh