Početna » Blog » Sasvim lično: Laki Limunčić

Sasvim lično: Laki Limunčić

Danas mi je pristigao mail sledeće sadržine i celog dana mi je osmeh na licu.
Malo je reći hvala.

Piše mi član DeeJayLucky:

„Ja živim u Jagodini u Zmaj jovinoj ulici broj 25. U pitanju je jedna od najmirnijih ulica u pomenutom gradu gde nema saobraćaja, tako da deca mogu da se igraju ispred zgrade do mile volje. Decu volim najviše na svetu,kako svoju tako i ostalu ….Ja deci pustim muziku,oni se zabavljaju, čak su mi nadenuli i nadimak Laki limunčić….Komšiluk mi je kako kad raspoložen, obično nevoljno pričaju (pomažu ljudima) da kažu gde radim… Dugo sam razmišljao i razmišljao i došao na fenomenalnu ideju (pre svega iz ljubavi prema „Limundu“) da napravim-uradim nešto po čemu ću biti prepoznatljiv. To je ujedno i jedan od vodećih razloga sto me nema non-stop na „Limundu“. Mnogi ljudi pa i ja imaju garaže za automobil. Ja sam svoju garažu pretvorio u radnu sobu,a vi dragi moji možete iz priloženih slika videti kako to izgleda. Nema šanse da me sad neko promaši,mimoidje. Prolaznici kojih ima dosta jer zivim u blizini vrtica „Leptirića“ i O.Š „Rada Miljković“ sa oduševljenjem posmatraju mojih ruku delo, boju sam sam lično tonirao,sam krečio i sam sve ofarbao. Mnogi su me već pitali da li krečim profesionalno…..  Mislim da nakon pregleda ovih slika i nakon pročitanog teksta možete zaključiti sta mi znači i koliko volim „Limundo“ aukcijski portal… Mnogi moji poznanici koji nemaju računar dolaze kod mene na kratku „Limundo obuku“, ja njihove predmete postavm pod svojim „nikom“,dobro njima,dobro meni…ma milina. Hladni dani mi ne mogu ništa jer sam sav u nekim veselim,raspoloženim bojama zahvaljujući Limundu. Za kraj bih samo rekao kratko, jasno i glasno. HVALA TI STO POSTOJIŠ maleni naš prijatelju zvani LIMUNDO……..“Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

17 Komentari

 1. Andreja Milutinović (axy)

  Simpatično, bravo Laki!

 2. Slažem se, vrlo simpatična priča.
  I sada si još poznatiji u svom kraju.
  Dobro pogođena boja 🙂

 3. Sam sam je tonirao,samo da napravim boju nalik Limundu,nadam se da sam bio vrlo blizu. U svakom sucaju sada svi prstom upiru na „moju radnju“ i izgovaraju sledece: Ej eno ga onaj sto je stalno na Limundu… Ima i ulicu da promenim. Zmaj Jova mora u penziju,ul veselih Limuncica…..

 4. Srdjan Stamenkovic (bebenko)

  vrlo vrlo kreativno, svaka cast:)

 5. Vrlo originalno i mnogo posla Vam zelim!Pozdrav

 6. Simpaticno nema sta a i odmaraju se oci 🙂

 7. lepo, lepo…

 8. Vrlo kreativno nema sta,mada trebao pi postaviti i jednu tablu na dnu ulice sa znakom limunda,e to bi bio pravi potez…..U svakom slucaju puno pozdrava za legendu grada JAgodine.

 9. Svaka cast za ideju i realizaciju. Meni ovde nikad ne bi bilo dosadno 🙂

 10. harun al rasid

  :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))laki limuncic !?!?!?veseli limuncic ?!?!?!alo bre!!!!!!!!!!!!!!!!!!gde bre odoste

 11. I ja se već duže vreme bavim mišlju da napravim nešto tako, mislim neku prostoriju koja bi mi služila kao radna soba, bavim se muzikom pišem dečije pesmice za vrtiće,tekstopisac baš nisam neki, ali na napisani tekst mogu da iskomponujem lepu dečiju pesmicu.
  Sve to radim u stanu kompjuter radi danonoćno diže se prašina znaš već.
  Imam jako lepu prostoriju gde bih i ja napravio neki kutak za sebe, međutim u njoj mi je Štamparija Ofset koju prvo moram da izmestim jer je ne koristim.Eto malo te gnjavim ali ovo tvoje delo koje mi se,moram da kažem baš sviđa, me podstaklo da i ja ubrzem ostvarenje svojih ideja.Pozdrav Šera

 12. Sero brate imas moju podrsku,ja sam ramisljao i prelomio. Ma jendom se zivi na ovozemaljskom svetu. Na sve strane sam davao i onda resio da malo ulozim i u svoju radnu prostoriju gde inace provodim dosta svog vremena……Posete su svakodnevne,utisci su razliciti ali sve u svemu kako sam sam radio ispalo je skstra….

 13. Super…

 14. e kolega svaka cast, nego da pitam ,dali se G. Palma pojavio na svecanom otvaranju ,i dalio je jedan od musterija? :-))

 15. Ma nije,slab je on za placanje. Svi su bili sem tebe kolega….Musterije posecuju ovaj divni objekat svakodnevno….

 16. svaka čast,prelepo

 17. TotalnoSiModerna

  vrlo lepo,za svaku pohvalu! 🙂

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh