Početna » Blog » Zvezde za najbolje Limundovce

Zvezde za najbolje Limundovce

Limundo broji preko 68.000 članova. Svakog dana se na Limundu obavi više od 1.200 prodaja i taj broj raste iz dana u dan. Po završenoj kupoprodaji kupac i prodavac se ocenjuju. Na Limundu u trenutku pisanja ovog teksta ima 756 korisnika sa preko 100 pozitivnih jedinstvenih ocena i 11 njih sa tačno 100 pozitivnih jedinstvenih ocena. Oni čine zvezdano nebo Limunda i želimo da to znaju svi koji dođu na sajt.

Naš predlog je sledeći:

 • Za svakih 200 pozitivnih jedinstvenih ocena se dobija zvezda.
 • Za 1000 jedinstvenih pozitivnih ocena se dobija pehar.
 • Za svakih narednih 1000 jedinstvenih pozitivnih se dobija još jedan pehar
 • Za 5 sakupljenih pehara, član dobija pravi pehar od Limundo tima

 

Maksimalan broj zvezdica pored nečijeg korisničkog imena bi bio 4. Posle toga sledi pehar. Broj pehara pored korisnilkog imena je neograničen. Zvezde i pehari bi bili vidljivi svima koji posete sajt. Kupci bi znali da kupovinom kod prodavaca za oznakom zvezde ili pehara dobijaju vrhunsku uslugu, kao što bi i prodavci znali da kada licitira neko ko ima zvezdu ili pehar je kupac sa kojim je dogovor lak, brz i ko svoje obaveze izmiruje na vreme.

Šta mislite o tome? Kakve bi zvezde i pehare želeli?

*Broj ocena koje je potrebno dobiti za zvezdicu i pehar su ažurirani  09.10.2014.*

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

21 Komentari

 1. Ovo je odlično samo što je preuzeto sa allegra jer oni imaju upravo zvezdice i pehare u svom sistemu ocenivanja statusa. Mada mislim da je ovo više nego pošteno oni su vama maznuli 120000 aukcija i mnogo članstva vi njima možete bar te zvezdice.

 2. super ideja nebi morao postavljati 50 podpitanja vezanih za proizvod jednostavno bi znao da je to siguran limundovac!!!
  super idea

 3. Nije lose 🙂 Licno mislim, da bi trebalo dodati link ka najnovijem „Karaoke“ postu na Limundo naslovnoj. Retko ko cita ovo, mnogi korisnici ni ne znaju, da postoji „Limundo Karaoke“…

 4. Odlicno smisljeno,vidi se da je Olga pravi profesionlac u svom poslu. Cak i kada je bolesna ona je mislima na Limundu/Kupindu i stalno smislja neke novine koje su moram priznati jako interesantne. Ja mislim da bi zvezda trebala biti kao i svak druga,s’tim sto mislim da bi pehar trebao biti neobicnog oblika (LIMUN) ili nesto tome slicno.Samo mi nije jasna stvar hoce li svi limundovci koji do sada broje ocene biti pocastvovani time ili kako vec. Mislim da bi pehar trebao da se dodeljuje ljudimaa sa tolikm brojem ocena koliko ste i naveli ali da taj clan nema neutralnih ili ne daj BOZE negativnih ocena.Od mene toliko. Pozdrav i brz oporavak.

 5. Nisam bas sasvim siguran u korisnost ovoga… msm, dovoljno je da se pogleda koliko clan ima ocena i koliko negativnih od toga i da se zakljuci ponesto o njemu… ovo sa peharima jeste naglasavanje, ali mislim da je i bespotrebno kicenje i opterecivanje stranice sajta… ide protiv minimalizma i jodnostavnosti koji je zastitni znak Limunda. Bespotrebno se dodatno komplikuje.

  Poz,
  Marko

 6. Više od pehara bi nam značilo dapokažete poštovanje preka korisnicima i da ukinete besmislene uslove poslvoanja koja ste uveli početkom meseca, a koja su najveći broj korisnika onemogućila da uopšte koriste Limundo, jer su vači novi finansijski uslovi neizdrživi.

  Kvalitet ponuda na Limundu u poslednje dve nedelej je strašno opao i mnog bi bilo bolej da se time pozabavite umesto zamazivanja očiju zvezdicama i peharima, kao da su korsinici Limundo mala deca koja se na to primaju.

 7. Vec vidjeno na drugim sajtovima – nista originalno.
  Mozda samo pehar – to bas nisam nigde video do sada – to ce biti pravo „osvezenje“ na aukcijskim sajtovima

 8. Bolje nešto tipa kriška limuna umesto zvezde i ceo limun sa peteljkom umesto pehara =)

 9. @Goran: svakog člana Limunda poštujemo i cenimo. I kupce i prodavce. Kada donosimo odluke moramo misliti i na jedne i na druge iako si im stavovi najlešće dijametralno suprotni. Uvodjenje provizija se za sada pokazalo kao dobar korak. Povećan je znatno bropj prodaja. Broj bidova je u stalnom porastu. Posećenost sajta raste iz dana u dan. Poštovanje iskazujemo poslovnim uspesima naših prodavaca i zadovoljstvom kupaca.
  @kisvereb: postavićemo i vest na sajt, Dobra je ideja da se link stavi na neko upečatljivije mesto.
  @judas: zvezdice i pehari su uobičajen način označavanja uspeha kod svih aukcijskih strana, kao što je i crvena boja znak ljubavi i obreza a limundo srpski za aukcije.

  Zvezda i pehar će za sada biti polazna osnova da se razradi pravi simbol.

 10. Ivan says:
  14/09/2010 at 21:55

  Bolje nešto tipa kriška limuna umesto zvezde i ceo limun sa peteljkom umesto pehara =)

  Kao sto Ivan rece, ako bas mora, nek’ bude originalno….

 11. bravo. mislim da je ideja odlicna

 12. Hardrockdrinker

  Uz duzno postovanje, kako ce oni dobiti Zvezdice ako su otisli na druge sajtove ili su suspendovani, ili ako jednostavno se nema sa kim trgovati?21000 aukcija? 10x manje? Svaka cast ako je zarada veca, mada, sumnjam. Vratite uslove poslovanja kakvi su bili pre 6.9. 2010. i uvodite sta god hocete od inovacija koje nisu u vezi sa finansijskim sektorom. , nikome nece smetati.

 13. Broj aukcija je jedini koji je pao,
  sve ostalo je skočilo.
  Broj novih registracija, broj datih ponuda,
  broj uspešnih prodaja.
  Broj posete.
  Sada smo dostili da je procenat uspešno završenih aukcija preko 30%.
  A do pre par meseci to je bio okvirni procenat za TOP aukcije.
  Kao što smo i naveli, time su sve aukcije postale kao mini TOP aukcije.

 14. Ideja Vam je OK. Primetio sam da svi clanovi limunda obozavaju ocene i vrlo su ponosni na proj pozitivnih ocena pa mislim da bi im i ova novina Vrlo odgovarala i imponovala. Svaka paznja je OK a jos ako ne kosta nista nikoga sto da ne.

 15. Mislim da je malo preuranjeno. Sacekajte da prvo da vidite, koliko od tih 756 Limundovaca jos ima postavljenih aukcija na Limundu.

 16. Volimo na vreme da se pripremimo.
  Sve se razvija korak po korak pa zato već sada skupljamo ideje i predloge.

 17. Super ideja da nije …. samocenjivanja
  Kako odvojiti ocene koje su prodavci (ne svi) sami sebi dali zatvarajući svoje aukcije jer nisu bili zadovoljni postignutom cenom? A takvih je ….. Kada bi im skinuli te ocene, plašim se da bi od debeljuca ostali samo kosturi :)))

 18. Limundo tim se redovno usavršava u otkrivanju takvih zloupotreba.
  I uspevamo u tome, tako da se članovi brzo otkriju i kazne.

 19. Posle skoro 8 meseci jos nista od zvezdica :-/

 20. Odlična ideja,svaka čast!
  Da se i malo pohvali,s obzirom na broj ocena,hoce li biti mesta za tolike zvezdice i pehare :))))

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh