Početna » Zabava » Mladenci pitaju: Šta dalje sa poklonom?

Mladenci pitaju: Šta dalje sa poklonom?

Maj je i vreme je venčanja. U Beogradu je 9. maja održano kolektivno venčanje parova. Pomislih, koliko će samo poklona da dobiju? Koliko od tih poklona su mladenci želeli, koliko od tih poklona im zaista treba? Setih se svog venčanja, zabavnog otvaranja poklona i glavobolje oko skladištenja duplih poklona i čuvenog pitanja: „Šta sada da radim sa ovim?“.

Nažalost tada nisam znala za Limundo. Da sam znala, drugačije bih delovala i pribavila bih još gotovine za svoju porodicu. Računica nije teška a ni ideja nije epohalna – jednostavno potrebno je samo početi sa primenom.

Npr. dobili ste na poklon 3 televizora a ne treba vam ni jedan. Svi su novi i najverovatnije imaju garanciju. Sve što je potrebno da uradite je da ih postavite na Limundo i prodate. Budite fer – snizite cenu u odnosu na realnu, ipak je ovde draž u licitiranju. Rezultat: prodati svi dupli pokloni, keš u džepu i mogućnost da kupite ono što želite.

Uradila sam malo istraživanje među svojim kolegama. Prosečan broj duplih poklona na venčanju:7. Prosečna vrednost poklona 50 evra. Prosta računica: 350 evra u džepu. Minimum.

Ukoliko još poslušate savete sa Neko proda sve na Limundu a ja ništa, ko zna dokle možete da dogurate.

Pretresite tavan i ostavu, možda još uvek čuvate neke poklone sa kojima niste znali šta ćete. Krenite u akciju.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

2 Komentari

  1. Aj sad lepo da priznate, kome je ova ideja pala na pamet ? Svaka čast! 😀 VRH!

  2. na sve mislite,samo tako nastavite,pohvale

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh